El Mas Homs d'Aiguaviva exposa dibuixos i pintures d'Andreu Buenafuente

El centre de disseny i botiga Mas Homs d'Aiguaviva mostra, a partir de demà al vespre, la primera exposició de dibuixos i pintures del presentador televisiu Andreu Buenafuente, uns treballs que barregen tècniques tan diferents com l'aquarel·la, la tinta o el collage, en un dels vessants més desconeguts d'aquest popular i polifacètic personatge televisiu.

«No puc parar quiet»

Segons han explicat fonts del Mas Homs, la mostra, titulada No puc parar quiet, consta d'una trentena d'obres que es posaran a la venda a uns preus que oscil·len entre els 250 euros i els 1.800 euros. El 10% del preu de les obres venudes es destinarà al finançament de diverses ONG.

Botiga, cultura i oci

El Mas Homs és un projecte obert al públic des de fa un any per l'estudi d'interiorisme Influenza, i disposa de botiga amb les últimes tendències del disseny en diversos àmbits (moda, joieria, cosmètica o mobiliari) i un servei de restauració.

La inauguració de la mostra de pintures i dibuixos d'Andreu Buenafuente, en què serà present el mateix artista, serà demà a les vuit del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.