Òmnium reparteix els quarts premis Sambori de narrativa escolar

Òmnium Cultural va repartir dissabte al matí, en una festa que es va desenvolupar a La Palma de Reus, els quarts premis Sambori de narrativa, en què han participat una trentena de centres d'ensenyament de la demarcació. El premi Sambori inclou des de l'any passat el premi Joan Puig i Ferreter de narrativa escolar per a estudiants de secundària del Baix Camp i el Priorat, que organitza Òmnium Cultural del Baix Camp. Els guanyadors dels primers premis de les diverses categories van ser Carla Sendra, de l'IES Joan Segura i Valls de Santa Coloma de Queralt; Anna Mañé, del col·legi Sagrat Cor de Tarragona; Georgina Màrmol, del col·legi Aura de la Canonja; Maria Escoda, del col·legi Sagrat Cor de Tarragona; Sheila Fabra, de l'escola El Serrallo de Tarragona, i Adoración Alias, de l'Escola de Pràctiques de Tarragona.

Enguany el nombre de centres participants al certamen s'ha duplicat, ja que dels dotze que van participar-hi l'any passat s'ha passat a la trentena. S'han presentat 300 treballs en les sis categories a concurs, els quals han representat més de 7.500 nois i noies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.