Agullent viu la tercera edició del maig musical

Els Menestrils, Pepe Botifarra, l'Orquestra de la Valldigna o l'Orfeó Navarro Reverter són algunes de les propostes

Per tercer any consecutiu l'Ajuntament de la Vila d'Agullent ha organitzat una nova edició del «Maig Musical». Una proposta d'oci cultural que aglutina una nombrosa oferta d'actuacions musicals, d'estils variats i per a gustos diversos, que s'extén al llarg de tot el mes de maig, amb l'excepció de la primera actuació, la de l'Orquestra Folksona, que va ser la setmana passada, encara a l'abril.

Aquest dissabte dia 1 de maig, el quartet de clarinets «A tempo» oferirà un repertori de peces originals per a clarinet de compositors valencians, així com una sèrie de temes arranjats de músiques de totes les èpoques.

A l'endemà, el diumenge 2 de maig, la música servirà de teló de fons per a les ballarines de l'Escola de Dansa Master's que oferiran un espectacle on es combinarà el més pur estil clàssic, amb números de flamenc o contemporani.

L'Orquestra de la «Valldigna», que és una de les primeres societats del País Valencià en promoure l'ensenyament dels instruments de corda, oferirà el dissabte 8 de maig un concert a la sala multiusos. Pujaran a l'escenari un total de 60 músics, entre corda, vent i percussió, que interpretaran peces de Chapí o Leornard Bernstein.

La cinquena actuació programada dins d'este «Maig Musical» serà la de l'Orfeó Valencià Navarro Reverter, el dissabte 15 de maig a les 20h a la sala multiusos. Amb gairebé 40 anys de trajectòria, esta agrupació ha actuat en escenaris de tot el món.

Al penúltim dissabte del mes, el 22 de maig, l'escenari de sala d'actes de la Casa de la Cultura acollirà a partir de les 20h el concert «Ap-art duet». Una proposta original que combina el so dels clarinets amb el pols de la percussió. Adapten i versionen peces de diferents cultures, del repertori clàssic i de tots els estils, des del Renaixement fins ara.

Les cançons tradicionals de la Costera i la Vall d'Albaida seran les protagonistes del concert que oferirà Pep Gimeno «Botifarra» a la sala multiusos d'Agullent el divendres 28 de maig a les 23.30h. Es tracta d'un concert a benefici de l'Associació Protectora d'Animals de la Vall d'Albaida. Els fons recaptats seran destinats a la construcció d'un refugi per animals abandonats, i el preu de l'entrada és de 6 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.