The Cranberries, Simple Minds, Marlango i Bosé, estreles de l'Arenal Sound de Borriana

Més de cinquanta artistes, entre ells The Cranberries, Simple Minds, Marlango, Macaco o Miguel Bosé, actuaran en el festival Arenal Sound de Borriana, que tindrà lloc en la platja de l'Arenal del 27 de juliol a l'1 d'agost, segons ha informat hui l'organització del certamen.

A més dels directes de les diverses bandes convidades, el certamen també oferirà activitats nàutiques i esportives, deu dies de càmping, locals Chill Out, festes temàtiques i un campionat internacional de deejays, que tindrà lloc del 23 al 26 de juliol.

Els passes diaris per a assistir a l'esdeveniment ja estan a la venda. Els preus oscil·len entre els 15 i els 35 euros, depenent del dia. El preu de l'abonament, que inclou l'entrada a tot el festival, es pot comprar fins a finals de maig per 55 euros amb promocions i descomptes de fins al 50%. Els punts de venda oficials són Atrápalo.com, Entradas.com, Ticketmaster.com, Servicaixa.com, Carrefour, Ticketea.com i 40viajes.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.