cultura

La resposta al I Fòrum de Benestar Social a Pego obliga a canviar la seua ubicació

La temàtica del I Fòrum de Benestar Social que se celebrarà a Pego, ha despertat una gran demanda d'assistència entre els professionals que directament o indirecta, es veuen afectats per aquesta lacra social, el que ha obligat a l'organització el canvi d'ubicació de l'esdeveniment que inicialment estava previst que es realitzara a la Casa de Cultura, però les sol·licituds d'assistència han sobrepassat la capacitat de l'espai i és per això que s'ha traslladat al Teatre Municipal de Pego.

Aquest divendres, se celebra a Pego el I Fòrum de Benestar Social, que tracta un problema massa arrelat a la societat com és el de la mort de dones assassinades, a mans de les seues parelles o exparelles. Sota el lema «Davant la violència cap a les dones no t'afones...flota», l'organització del fòrum vol exterioritzar un problema social que es creu privat.

La iniciativa d'aquest I Fòrum de Benestar Social, sorgeix, davant la demanada dels professionals que treballen en l'acció social a nivell municipal i es troben amb un problema al que cal fer front i mai no es té la informació necessària i suficient.

El I Fòrum de Benestar Social està destinat professionals de serveis socials, educació, sanitat, policia, psicologia, guàrdia civil, servef, advocacia, polítics, associacions de dones i directius de col·legis i instituts. A més pot assistir qualsevol persona interessada en el tema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]