Música

Mishima i Maria Rodés, al segon festival Norai

Mishima, Maria Rodés amb La Estrella de David, Pájaro Sunrise, La Paloma, Miqui Puig Canta, Marta Knight, Puzzles y Dragones, Júlia Amor, Hola Lis, Tou i Tronco, a més de diversos discjòqueis com ara Coco i Siamiss, són els noms ja confirmats de la segona edició del festival Norai Music & Camp, que tindrà lloc del 19 al 21 de maig al Càmping Nàutic Almata de Castelló d’Empúries, integrat dins del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, “en 17 hectàrees d’espai natural protegit”. Justament, l’any passat l’entitat ecologista Iaeden (Institució Alt Empordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura) es va oposar al festival en considerar “inacceptable i completament incompatible” la seva celebració “a tocar de la reserva integral de les Llaunes, espai de màxima protecció”, ja el Norai preveia aplegar-hi unes 4.000 persones, que finalment van ser unes 600.

En aquesta segona edició, l’aforament està limitat a 2.000 persones. Les entrades –51,20 euros per als majors de 14 anys; 26 euros, de 4 a 14 anys, i 7 euros per als “gossos festivalers”– inclouen l’accés a totes les instal·lacions del càmping i acampada en tenda, furgoneta o autocaravana. “El festival convida els assistents –adults, joves i famílies– a viure una experiència immersiva, musical i d’oci sostenible, en un paradís de natura”, és la seva proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]