Música

MÚSICA

The Who fan avui amb l’OSV el seu primer concert a Catalunya

Tot i estar en actiu des del 1964, els britànics The Who, un dels grups més influents de la història del rock, tenien pendent actuar a Catalunya. Ho faran, finalment, avui al Palau Sant Jordi de Montjuïc (21.30h), on Pete Townshend (guitarra) i Roger Daltrey (veu), els dos membres vius de la formació (el bateria Keith Moon va morir l’any 1978 i el baixista John Entwistle, 24 anys després), repassaran els èxits de la banda amb l’acompanyament de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV).

El de Barcelona, únic a l’Estat, és el primer concert d’una gira anomenada Hits back! en què Townshend i Daltrey, acompanyats d’una banda en què milita, també, Zak Starkey, fill de Ringo Starr, a la bateria, interpretaran èxits de la seva dilatada trajectòria, com ara els que formen part de les òperes rock Tommy (1969) i Quadrophenia (1973), dues de les seves obres més reeixides.

The Who, que l’any 2007, a Barcelona, van suspendre un concert per la fluixa venda d’entrades, cas únic a Europa, acaben de publicar un disc en directe que recull una actuació a Wembley, també amb orquestra, l’any 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia