Música

MÚSICA

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya celebra el 30è aniversari

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) celebrarà el 30è aniversari amb la interpretació de la Simfonia núm. 9 en re major de Gustav Mahler, sota la batuta de Josep Pons, fundador i primer director artístic de la JONC, en dos concerts que tindran lloc demà a L’Atlàntida de Vic (19 h) i el dimarts 11 de juliol al Palau de la Música (20 h), dins del cicle Estiu al Palau.

Els 98 músics de la JONC , instrumentistes de 18 a 25 anys d’edat d’arreu del país, han estat concentrats durant tota aquesta setmana a les instal·lacions de L’Atlàntida de Vic per preparar aquest concert. Durant aquest 109è Encontre de la JONC, els joves músics han rebut classes magistrals de reconeguts professors internacionals i han assajat amb el mestre Josep Pons.

Nascuda el setembre del 1993, la JONC celebrarà el 30è aniversari amb diferents activitats previstes per als anys 2023 i 2024 que s’anunciaran aviat. Un dels actes centrals de l’aniversari és la interpretació de la Novena simfonia de Mahler dirigida per Pons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia