Música

música

In-Somni celebra 20 anys amb dos dies de música a Sant Feliu

In-Somni, el festival itinerant de música independent dirigit per Jaume Massaguer, continua celebrant el seu 20è aniversari i per a aquest cap de setmana ha programat dos dies d’actuacions a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols (de les 22 h a les 4 de la matinada), amb set propostes, de punk, rock, pop i música electrònica, cinc de les quals formades o liderades per dones. El divendres 17 hi actuaran el duet de pop electrònic Reyko, que ha tingut èxits internacionals com ara Spinning over you i ara presenta el seu tercer àlbum, Fantasía; el trio guixolenc de punk-pop Cotton Guest; el duet barceloní de música electrònica Social Assassins, i la discjòquei i productora guixolenca Gea.

Dissabte, l’In-Somni continuarà a Las Vegas amb la cantautora osonenca Joana Serrat, amb els seus germans, en format de trio elèctric; els valencians Deaf Devils amb el seu potent còctel de rock, metal i punk, i la discjòquei i productora catalano-holandesa Dolça van Leeuwen, formada a l’escola Eumes de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]