Música

MÚSICA

Stephanie Childress, pròxima directora convidada de l’OBC

La francobritànica Stephanie Childress (Londres, 1999) serà la principal directora convidada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) per a les temporades 2024/25 i 2025/26, segons ha anunciat L’Auditori en un comunicat. L’elecció, en paraules del director artístic de L’Auditori, Robert Brufau, representa “una nova oportunitat per situar la institució catalana com a referent internacional”. “Amb la seva elegància i lucidesa, Childress va fer un pas de gegant l’any 2020 en el concurs La Maestra, de París, on L’Auditori formava part de la comissió Echo del jurat, i des d’aleshores ha estat dirigint les millors orquestres a les dues bandes de l’Atlàntic”, afegeix Brufau.

Abans d’assumir el càrrec, Childress, que ja va dirigir l’OBC durant una gira per Catalunya la temporada 2021/22, es posarà al capdavant de la formació els propers 27 i 28 d’abril en un concert dedicat a Chopin. Unes setmanes abans, l’actual directora convidada de l’orquestra, la polonesa Marta Gardolinksa, haurà pogut acomiadar-se del públic català amb La creació de Haydn i el concert Variacions enigma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia