Cinema

Cultura

Mor als 42 anys Adan Canto, actor a ‘X-Men: days of future past’

També va protagonitzar sèries com ‘The cleaning lady’ i ‘Designated survivor’

L’actor mexicà Adan Canto va morir dilluns, a l’edat de 42 anys, a causa d’un càncer d’apèndix, segons han informat diversos mitjans de Mèxic i dels Estats Units.

Va començar la seva carrera artística de molt jove, tocant el piano i debutant, als nou anys, com a actor a la pel·lícula mexicana Como agua para chocolate (1992). A l’edat de 16 anys va professionalitzar-se com a cantant, i cinc anys més tard dins la indústria musical, va tornar a la pantalla per actuar a la sèrie de televisió mexicana Estado de gracia (2009) i amb un rol més secundari a la comèdia Te presento a Laura (2010). L’any 2013 va obtenir el paper de Paul Torres a la sèrie d’intriga emesa per la cadena FOX The following. Va ser el debut als Estats Units. A partir d’aquest moment va anar combinant noves aparicions a sèries i pel·lícules creades al país nord-americà i d’altres al seu país d’origen. Va assolir un gran èxit a través del seu paper de superheroi Sunspot a la pel·lícula X-Men: days of future past (2014). També va aparèixer en un parell de capítols de la sèrie que relata la vida de Pablo Escobar Narcos (2015) i ja més recentment va actuar com a actor principal a la sèrie de Netflix Designated survivor (2016-2019) fent del paper del sotscap de gabinet Aron Shore i, actualment, amb el paper protagonista d’Arman Morales es trobava rodant la tercera temporada de la sèrie estrenada a la cadena FOX l’any 2022, The cleaning lady.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]