Música

música

The Beating Souls, Karol Green & Sol Kwaya i Gospelians, al 4t Vidreres Gòspel Festival

El festival tindrà lloc entre divendres i diumenge d’aquesta setmana, amb tres concerts gratuïts i un seminari de gòspel a càrrec de Didier Likeng

La quarta edició del Vidreres Gòspel Festival tornarà a situar la localitat selvatana, aquest cap de setmana, com un dels nuclis forts d’aquest gènere musical a Catalunya. Organitzat per l’Ajuntament de Vidreres, el festival inclourà tres concerts i un seminari al Teatre Municipal Casino la Unió, amb entrada gratuïta i sense reserva prèvia a tots els actes. Nascut el 2019 i amb dos anys de parèntesi forçós per la pandèmia, el Vidreres Gospel Festival arriba a la quarta edició plenament consolidat com una proposta que vol fer arribar el gòspel a “amplis sectors de la població”, segons els seus promotors.

El divendres 3 de maig hi actuarà The Beating Souls (20.30 h), un cor barceloní format per 25 veus i dirigit per Nacho Melús, amb l’acompanyament instrumental del pianista Kevin Díaz i la TBS Band. El cor es troba en plena creació del seu nou espectacle, Unlimited, que s’estrenarà aquest any amb motiu del seu desè aniversari.

La tarda del dissabte tindrà lloc un seminari de gòspel amb Didier Likeng (17 h), cantant i professor belga d’origen camerunès, amb una llarga trajectòria escènica i docent. És professor de cant de gòspel a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) des del 2005, així com també mestre de cor i supervisor de pràctiques. El mateix dissabte al vespre, Didier Likeng també actuarà amb Karol Green & Sol Kwaya (20.30 h), que és presenta com “més que un simple cor, una comunitat de persones que comparteixen la passió per la música i la cultura”.

La cantant i directora de cors sud-africana Karol Green, tot un referent del gòspel a Catalunya, és també la directora del cor Gospelians de Girona, que tancarà el festival vidrerenc el diumenge 5 de maig (18 h) amb el seu últim espectacle, Take me home.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia