Música

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

El concert tindrà lloc aquest divendres, 3 de maig, amb entrada gratuïta

El saxofonista holandès Benjamin Herman tornarà aquest divendres a actuar a l’Hotel Castell d’Empordà, de la Bisbal, on ja ha tocat com a mínim en una ocasió, el 2009. En aquest concert (21.30 h), amb entrada gratuïta i consumició obligatòria, Herman hi actuarà acompanyat per Timothy Banchet, al piano; Veerle van der Wal, al contrabaix, i Joan Casares, a la bateria. Nascut a Londres el 9 de maig del 1968, de mare holandesa i pare rabí i psicoterapeuta, Benjamin i la seva família se’n van anar a viure quan ell tenia 8 anys als Països Baixos. Als 12 anys, Benjamin Herman va començar a tocar el saxòfon i un any després ja actuava en el circuit de clubs professionals.

Benjamin Herman té una extensa discografia, tant en solitari com amb diferents formacions, entre les quals destaca New Cool Collective, fundada el 1993. El seu últim disc es titula True Love’s Flame (2022). Herman també va col·laborar en un dels temes del disc Maraca Soul (2017), de la formació catalana The Gramophone Allstars Big Band, liderada pel saxofonista bisbalenc Genís Bou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia