Música

música

500 professionals passaran per la 20a FiM Vila-seca

La Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) celebrarà la 20a edició entre el 16 i el 19 de maig. Per la banda artística hi haurà 39 propostes musicals i pel que fa a l’apartat professional, passaran per la fira més de 500 professionals del sector musical emergent i familiar per conèixer nous talents.

El Castell de Vila-seca serà l’epicentre de l’activitat professional de la FiM Vila-seca. S’hi celebraran més de 25 activitats adreçades al públic professional que inclouen una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, el programa compta amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés i espais de networking.

La FiM Vila-seca, organitzada per l’Ajuntament de Vila-seca amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, vol dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals musicals i millorar les oportunitats artístiques i comercials en els àmbits de la música emergent i la música familiar.

Les activitats professionals de la FiM comptem amb la col·laboració de diverses institucions i associacions representatives del sector com l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la Fundació SGAE Catalunya, l’Associació de Teatre per a tots els Públics de Catalunya (TTP).

Com a novetat, el programa professional inclou una jornada específica adreçada a músics i autors musicals emergents, que s’organitza de la mà de la Fundació SGAE el 18 de maig, en el marc del projecte Soc autor, en el qual també hi participa la xarxa de Cases de la Música. Amb l’objectiu de reforçar el suport a la creació i l’autoria emergents, la proposta ofereix diverses activitats de formació, assessorament, mentoria i reflexió.

A més de la part professional i amb el lema Demà és ara, la 20a edició de la FiM Vila-seca celebrarà 55 concerts en vuit escenaris a càrrec de 39 formacions –en total, més de 150 artistes–, tots d’accés lliure i gratuït.

Es poden consultar els horaris al web www.fim.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]