Música

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Hi actuaran els 16 concursants de la tercera temporada del ‘talent show’

Les entrades es posaran a la venda a través de la pàgina web del programa de 3Cat

El palau Sant Jordi de Barcelona acollirà el proper 30 de juny un doble concert d’Eufòria amb els 16 concursants de la tercera temporada. La primera actuació tindrà lloc a les 12 h, i el mateix espectacle es repetirà a les 19 h. Els fans del concurs de talent musical podran gaudir per tercer any consecutiu del concert, que oferirà “les millors cançons de la temporada, amb una posada en escena espectacular i moltes sorpreses que faran vibrar, ballar i cantar tot el públic”, segons afirmen des de 3Cat. Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web del programa, però encara no s’ha fet pública la data de sortida a la venda.

En la seva tercera temporada, Eufòria s’ha consolidat com a producte familiar, amb quotes destacades entre el públic infantil –un 29,4% de mitjana a l’abril per a espectadors d’entre 4 i 12 anys– i el públic jove –un 24,4% de quota mitjana per al públic d’entre13 i 24 anys–. El públic de la resta de franges d’edat ha crescut, sobretot en la d’entre 25 i 44 anys, amb 76.000 espectadors més que la temporada anterior.

Pel que fa a les audiències a TV3, la cobertura acumulada de les 8 primeres setmanes de la tercera temporada és de 2,2 milions d’espectadors, la qual cosa suposa un increment de 226.000 espectadors respecte al mateix període de la segona temporada.

El concurs de talents musical de 3Cat també es col·loca cada cap de setmana al capdavant dels rànquings del més vist a la plataforma 3Cat. Durant l’abril, ha estat el segon programa més vist a l’entorn digital, amb més d’1,6 milions de reproduccions, i 4 dels 5 vídeos més vistos a la plataforma han estat del programa, només per darrere de l’estrena de Tor. A les xarxes socials, on es publiquen continguts exclusius, ja acumula gairebé 23,6 milions de visualitzacions i és el programa de 3Cat més comentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]