Cultura

Mas supera l'audiència de Montilla en l'entrevista a TV3

El líder de CiU aconsegueix 54.000 espectadors més que el president de la Generalitat

L'entrevista que la periodista i directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, va fer aquest dilluns al líder de l'oposició, Artur Mas, va aconseguir atrapar més espectadors que la que es va fer a José Montilla el 15 de març passat. El president de CiU va obtenir 695.000 espectadors de mitjana, 54.000 més que l'aconseguida pel president de la Generalitat.

Pel que fa a la quota de pantalla –el percentatge d'espectadors que miraven TV3 durant l'entrevista–, la diferència és mínima, de només una dècima. Mas va obtenir un 19,6% i Montilla un 19,5%.

Les diferències són més notables si es compara l'audiència de Mas i Montilla amb l'expectació creada per l'entrevista que Terribas va fer al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, el 22 de març passat, el mateix dia que es va inaugurar el Sincrotró Alba. Zapatero va obtenir 732.000 espectadors de mitjana i una quota del 22,5%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.