cultura

Delegacions de Portugal, França i Itàlia visiten Albal

La societat musical d'Albal inicia amb aquesta visita les activitats del projecte europeu en que s'hi troba immersa.

El projecte s'emmarca dins dels programes d'aprenentatge permanent Sòcrates dins de l'entorn europeu d'educació finançat per la Unió Europea.

La societat musical Escola Coral de Veus d'Albal és la coordinadora del projecte al que s'han incorporat una associació francesa de recuperació d ela música tradicional, una coral portuguesa i un grup musical instrumental italià.

Aquesta primera reunió la protagonitzaran els coordinadors de cada entitat a fi de perfilar els continguts del projecte comú que han de desenvolupar les corals implicades amb el suport del grup instrumental italià.

L'escola coral d'Albal ha obtés una ajuda de la Unió Europea de 20.000 euros perquè desenvolupe aquest projecte que se substanciarà fins al 2012.

L'agrupació italiana i la coral amfitriona, actuarà divendres 17 i dissabte 18 de setembre a la casa de la Cultura d'Albal i al teatre El Musical de València, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.