cultura

El retall de Conselleria obliga a revisar les taxes del Conservatori d'Altea

El retall en la subvenció anual que rebia el Conservatori Municipal de Música per part de la Conselleria, ha obligat a l'equip de govern a revisar les taxes que paguen els alumnes per als cursos de Grau Elemental i Mitjà que s'impartixen en el Conservatori d'Altea. La Conselleria ha reduït el 50% de l'ajuda la qual cosa suposa la perduda de 80.000 euros anuals.

Per a continuar sent viables i continuar prestant un servei en condicions, cal revisar les taxes i actualitzar-les segons el barem de la Conselleria. La revisió suposarà un augment en el cost de matricula pel que l'equip de govern té previst una sèrie d'ajudes i subvencions per a l'alumnat, així, rebran ajudes els alumnes de família nombrosa, les famílies que ingressen menys del doble de l'IPREM o Renda Familiar, i els alumnes amb un bon expedient acadèmic. A més de la revisió de les taxes, es reduirà la plantilla de professors per a reduir despesa, ja que hi havia classes amb tan sols 4 alumnes, que ara seran reagrupats.

Actualment, si es resta la despesa i els ingressos el dèficit supera els 600.000 euros anuals. Amb aquestes xifres en la mà, no es pot fugir de les responsabilitats i s'han de prendre les mesures necessàries i imprescindibles. Les noves taxes hauran de ser ratificades per acord plenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.