cultura

El Surdo estrena a casa

La Banda del Surdo estrena avui a l'escenari de les barraques de la Copa el seu nou espectacle, ‘Up! Surdo', un nou muntatge enfocat als escenaris

La formació gironina de percussions La Banda del Surdo estrena aquesta nit a les barraques de la Copa de Girona el seu nou espectacle d'escenari, titulat Up! Surdo, que el grup va preparar la primavera passada durant una residència artística a la sala La Mirona de Salt. Durant molts anys, la proposta artística del grup es va centrar en Percussionante!, un espectacle de carrer que s'ha pogut veure en festivals i tot tipus de programacions d'arreu d'Europa. Coincidint amb el desè aniversari del grup, La Banda del Surdo va crear el seu primer espectacle d'escenari, Dukkun, que es va estrenar el 2006 a Temporada Alta, amb una línia més melòdica i intimista que els seu treball al carrer.

Up! Surdo és un espectacle creat i dirigit per Pau Oliver i Aniol Miró, amb l'assessorament escènic de Lu Arroyo. Es tracta d'un concert amb un repertori original i propi d'instruments de percussió i veu, més algun instrument melòdic. L'espectacle està concebut com un viatge rítmic i sonor per diferents tradicions musicals d'arreu del món. Per produir l'espectacle, el grup va rebre un dels ajuts a la creació que atorga l'Ajuntament de Girona. Avui a la Copa també hi actuarà la fanfàrria parisenca No Water Please.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.