cultura

L'editorial Bromera publica un llibre sobre conductors suïcides, curses i velocitat

L'obra que acaba de veure la llum pública a l'editorial Bromera, planteja un malson produït per l'hipòtesi que els conductors suïcides s'han apoderat de la nit valenciana i de les seues carreteres sense que ningú aconseguisca identificar-los i detenir-los.

La mort d'un agent d'assegurances en un xoc frontal provocat per un d'aquests pilots, motiva l'inici d ela investigació de Samuel Mateo, inspector d'una important empresa de reassegurances.

L'inspector, ajudat per l'expilot de ral·lis Artur Boix, es disposa a penetrar en el món fosc, corrupte i foll de les curses mortals.

D'entre les línies de pensament de la novel·la que ara es publica, cal destacar una: la corrupció, i a diversos nivells; l'explotació de l'altre, i fins a límits negres.

A la novel·la Contra sentit, s'hi descriu com es juga amb la vida dels altres; no sols conduint contra sentit, sinó també posant en perill la pròpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.