cultura

La vida rere les parades

El número 5 d'Alberes, la revista que l'editorial Gavarres dedica a l'Albera, Salines, l'Empordà, el Rosselló i el Vallespir, inclou un dossier de 45 pàgines, titulat Anar a plaça, que parla “del tragí de la gent els dies de mercat i de la vida que s'amaga rere les parades, ara i abans”.

Coordinat pel director de la revista, el mestre i pedagog bisbalenc David Pujol, el dossier inclou diversos articles sobre temes com ara les gallinaires de Figueres, l'horta de Vilabertran, el mercat municipal de Roses, el mercat internacional de Sant Carles de Perpinyà i diverses persones que han dedicat tota la seva vida al camp i a comercialitzar els seus productes.

La revista també inclou una entrevista amb Joan Guillamet, professor de llengua, periodista, escriptor i fill predilecte de Figueres, i a l'apartat de patrimoni s'inclouen articles sobre el castell de Rocabertí, els Dalí de Figueres i el museu de l'escultor Aristides Maillol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.