Altres

música

Paul Fuster, en bici per les terres gironines

Avui ofereix a Vilallonga de Ter el primer de 14 concerts a la demarcació

Amb una bicicleta construïda per ell mateix, una guitarra i un amplificador també fets amb les seves mans i una cafetera Nespresso, el músic Paul Fuster està portant una singular gira en bici per 60 poblacions catalanes, que avui arriba a les comarques gironines, on tindran lloc durant l'abril 14 d'aquestes actuacions. Avui actuarà a La Cooperativa de Vilallonga de Ter (20.30 h), demà serà a l'Ateneu Central d'Olot (19 h) i dijous, a l'Hostal 3 Arcs de Besalú. Després, en dies successius, tocarà a Garriguella, Colera, l'Escala, la Bisbal d'Empordà, Calonge, Caldes de Malavella, Sant Esteve de Llémena, Girona, Banyoles, Sant Feliu de Guíxols i Sant Feliu de Buixalleu, on, després d'un dia de descans, arribarà per la diada de Sant Jordi.

En aquesta gira, que té lloc del 4 d'abril al 4 de juny, Paul Fuster pedala de dia i actua de nit, i fusiona les dues seves passions: la música i la fabricació de bicicletes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.