Territori

agenda. d'autor / J.T

Pla cultural de Tàrrega
L'Ajuntament de Tàrrega centrarà la seva promoció cultural en tres grans elements que diferencien aquesta ciutat de la resta. Es tracta d'enfocar la cultura targarina portes enfora en la Fira del Teatre al Carrer, el Museu de Mecanització Agrària Cal Trepat, que inclou també espais de creació artística, i la sala permanent sobre la història local que hi haurà al museu comarcal. En aquest espai es reforçarà l'explicació sobre el llegat jueu i la matança antisemita registrada al segle XIV.
Menys visites al romànic de la Vall de Boí
Les esglésies romàniques de la Vall de Boí van rebre als mesos de juliol i agost un total de 38.238 visites, prop d'un 13% menys que l'any passat. L'afluència a l'agost es va mantenir respecte al 2012, suavitzant la davallada del juliol, que va caure un 27% respecte a l'any passat.
Wim Wenders, a Lleida
El cineasta Wim Wenders exposarà a Lleida i per primera vegada a l'Estat espanyol les seves fotografies de Nova York després dels atemptats de l'11 de setembre i paisatges de Fukushima després del desastre nuclear. Es tracta d'una col·lecció d'imatges fetes amb una càmera panoràmica i fruit de viatges i treballs dels darrers 20 anys. Ara, aquesta feina documental arribarà del 10 d'octubre del 2013 al 30 de març del 2014 a la Fundació Sorigué de Lleida. Els organitzadors asseguren que Wenders condueix la mirada cap al més profund de la civilització o a l'abisme del terror.
Concert de Guillem Roma
L'oxitocina, l'hormona de l'amor, fluirà diumenge a les 20.30 hores al Cafè del Teatre de Lleida amb el concert de Guillem Roma. El músic osonenc es troba a la recta final de la gira del seu darrer treball que, precisament, s'anomena Oxitocina. Roma ja prepara el que serà el seu tercer disc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.