cultura

Concert del Cor Maragall amb el Joan Sadurní Trio

El cor, dirigit per Sara Pujolràs, ofereix avui el seu tradicional concert gratuït de Tots Sants a l'Auditori

El Cor Maragall oferirà avui a les 12 del migdia el seu tradicional concert de Tots Sants a la sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona, amb entrada gratuïta. En aquest concert, el cor dirigit per Sara Pujolràs tindrà la col·laboració del Joan Sadurní Trio, liderat per aquest pianista i completat pel contrabaixista Pere Coma i el percussionista Enric Canada. El repertori d'aquest concert tindrà un caràcter “marcadament optimista”, per fer passar una bona estona al públic amb “peces alegres, peces infantils, peces iròniques, moltes obres rítmiques i encara algunes més de record entranyable”. En total seran una quinzena de cançons d'origen i autoria ben diversos.

El Cor Maragall va ser fundat el 1979 per M. Àngels Alabert i actualment està integrat per 45 cantaires, la majoria dels quals tenen coneixements musicals de grau mitjà.

I a la tarda, tres tenors

Aquesta tarda també tindrà lloc a la sala Montsalvatge de l'Auditori una gala lírica de festa major a càrrec de tres excel·lents tenors catalans, Salvador Carbó, Carlos Cosías i Albert Deprius, amb el Cor Harmonia Calellenc i Marta Pujol al piano (18 h; 12, 14, 17 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.