cultura

El Conservatori de Llíria participa en el IV Congrés Nacional de Clarinet

La convocatòria ha comptat enguany amb una important afluència de músics edetans

Els alumnes de clarinet del Conservatori Professional de Música de Llíria i els seus professors MªJosé Sanmartín i Salvador Marí van participar en el VI Congrés Nacional de Clarinet, que va tindre lloc en la localitat madrilenya de Pozuelo d'Alarcón.

El Congrés, organitzat per l'Associació per al Desenrotllament i Estudi del Clarinet a Espanya (ADEC), ha comptat enguany amb una important afluència de músics edetans.

Els professors del Conservatori Mª José Sanmartín i Salvador Marí van actuar junt amb la resta del Comité Organitzador del que formen part. També han participat exalumnes del Conservatori de Llíria, Carlos Enguídanos va realitzar una conferència sobre Julián Menéndez i Javier Cerezo que va dirigir l''Ensemble de Clarinets de Lleó'.

En la clausura del Congrés es va organitzar un gran ensemble de clarinets, amb tots els instruments que formen part de la família, des del requint fins al clarinet contrabaix.

Així, l'acte va comptar amb la interpretació dels alumnes del Conservatori de Llíria junt amb els seus professors. En el faristol solista van participar els instrumentistes de la nostra ciutat Javier Espejo i Miguel Castillo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia