Teatre

agenda. d'autor / j.b

Políticament incorrecta
És tot un èxit a França. Fins al punt que hi ha aplicacions per a mòbil per recollir rèpliques hilarants d'aquesta comèdia negra i tan políticament incorrecta com van ser capaços d'escriure aquest col·lectiu d'actors als anys vuitanta. Avui, aquest to tan àcid, seria difícil de repetir-lo. A França, explica el director, traductor i actor, el programen cada Nadal i sempre aconsegueix una audiència notable. Mai s'ha fet fora del país. Catalunya arrenca la possible aventura internacional de les persones desestructurades que tenen el suport d'una Organització No Governamental.
EL PARE NOËL ÉS UN CABRÓ
Cia. Comuniants
Autors: Josiane Balasko, Marie-Anne Chazel, Christian Clavier, Gérard Jugnot, Thierry Lhermitte, Bruno Moynot
Direcció i adaptació: Matthieu Duret
Intèrprets: Tony Cornillo, Núria Clemares, Matthieu Duret, Cesc Gómez, Clara Galí i Pep Payo
Lloc i dies: Jove Teatre Regina, fins al 23 de febrer.
Fantasia i ombres, a Granollers
El treball que planteja Denise Duncan és preciosista. Construeix un món sòrdid d'una família prou desestructurada, però des dels ulls d'infant de la néta. L'àvia no parla amb ningú, sembla que hagi renunciat a la vida. Però, sigui en secret o imaginat per la petita Zoe, manté un diàleg constructiu que enamora, que diverteix i que juga.
linda está la mar
La Pulpe Teatro
Autora i directora: Denise Duncan
Intèrprets: Meritxell Calvo, Aina Sánchez, Salvador Miralles, Cinta Moreno, Marta Santandreu, Mercè Boher i Dani Arrebola
Lloc i dies: Teatre de Ponent de Granollers, d'avui i demà (21 h) i diumenge (19 h).
Una ‘performance' i un te
Des del Japó arriba MatchAtria, una original “cerimònia del te” interpretada per la ballarina Yui Kawaguchi amb la col·laboració del cineasta Yoshimasa Ishibashi. La instal·lació combina multimèdia i dansa, i convida l'espectador a experimentar un contacte únic i personal amb l'artista.
MatchAtria
Yui Kawaguchi + Yoshimasa Ishibashi
Lloc i dia: Quatre úniques funcions demà i diumenge a Blueproject Foundation de Barcelona (Princesa, 57).
Aula de Teatre Fòrum i debat intercultural
CASA ÀSIA
Casa Àsia, l'Ajuntament de Barcelona i la Xixa Teatre conviden a participar d'aquesta experiència creativa intercultural.
Requisits: ser major de 16 anys; cal enviar, abans del 28 de gener, un correu a [email protected] amb les dades personals i la motivació per participar en el taller. Sessions: dissabtes del 8 de febrer al 5 d'abril de 10.30 a 13.30 a la seu de Casa Àsia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.