Teatre

agenda d'autor / j.b

Un debat entre dos, com si fos un ring
Dos polítics s'enfronten en unes primàries obertes a la ciutadania que poden decidir qui serà el proper secretari general del partit i futur representant en les eleccions generals del país. De rerefons un previ debat polític televisat amb el presentador més carismàtic i mediàtic del moment obsessionat a vendre el seu llibre d'èxit La dictadura del carbohidrat. La candidata Norma Mercader s'enfronta al favorit i actual secretari general del partit, i per aconseguir guanyar-lo no dubtarà a contractar els serveis d'un coach especialitzat en l'àmbit de la comunicació; l'entrenador intentarà donar-li totes les eines al seu abast per dur-la al més alt, però l'aparició a escena del marit amb una estranya oferta per al coach farà trontollar l'entrenament. En el repartiment destaquen actors de llarg recorregut en l'escena com són ara Roser Batalla, Lolo Herrero i la cantant de Delafé y Las Flores Azules, Helena Miquel, que debuta en el món teatral.
COACHING
D'Àngel Amazares
Direcció: Àngel Amazares
Intèrprets: Roser Batalla, Lolo Herrero, Ferran Lahoz, Helena Miquel, Carles Arquimbau, Àngel Amazares i Marta Romagosa.
Lloc i dia: Al Tantarantana, fins al 2 de març.
Unes «Donetes» a Sant Andreu
La història de la família March ha commòs generacions. Louisa M. Alcott va saber transmetre com aquestes quatre nenes creixien, s'enamoraven, lluitaven pels seus somnis i es convertien en donetes. Meg, Jo, Beth i Amy són les protagonistes d'aquesta tendra història que captivarà des de l'escenari de l'Ateneu de Sant Andreu. Donetes (Little women) és una novel·la publicada el 1868, que parla de la vida de quatre germanes que creixen i maduren amb la guerra civil dels Estats Units i les convencions socials de l'època com a teló de fons. Alcott va escriure aquesta obra en poc més de dos mesos, basant-se en els seus records d'haver crescut amb les seves tres germanes a Concord, a Massachusetts (EUA).
Donetes (Little women)
Ateneu de Sant Andreu
Lloc i dia: Demà, a les 21.30 h, i diumenge, a les 18.30 h, a l'Ateneu de Sant Andreu.
Els Catarres i Peter Pan
La Joventut de la Faràndula representa aquest cap de setmana el clàssic La increïble història de Peter Pan, amb una versió d'Arnau Solsona. Es tracta d'un musical que l'any passat ja van veure 4.300 espectadors i que disposa d'una partitura escrita expressament per a l'obra i que signen Joan Colomo, Els Catarres, Sense Sal, Oest i Lluís Oliva. La coreografia és de Montserrat Argemí, la directora de l'Escola Bots, que ja ha signat moltes coreografies de musicals representats per companyies de Sabadell.
LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE PETER PAN
Joventut de la Faràndula
Direcció: Arnau Solsona i Maria Closas
Lloc i dia: Al Teatre Municipal de La Faràndula de Sabadell, demà i diumenge i els dies 8 i 9 de març, a les 6 de la tarda
MEMÒRIA DEL COS. LA CONSTRUCCIÓ LÚDICA-SENSORIAL
Teatro de los Sentidos
Tallers que introdueixen a l'escolta, el coneixement i la comprensió del llenguatge dels sentits explorant aplicacions de la pràctica sensorial a diferents àmbits professionals. Adreçats a actors, professionals de l'escena, terapeutes, psicòlegs, mestres.
Lloc i dies: 4, 5, 11, 12, 18 i 19 de març, de 17 a 21 hores, al Polvorí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia