cultura

La IV Biennal d'Arts Plàstiques arriba a Ibi

La mostra “Art nostre” romandrà oberta fins al proper 8 de juny

El Centre Cultural de la Vila d'Ibi ha acollit la inauguració de l'exposició itinerant IV Biennal d'Arts Plàstiques, que romandrà oberta fins al proper 8 de juny. En l'acte van estar presents membres del col·lectiu “Art Nostre”, el regidor de Cultura d'Alcoi, Francesc Xavier Agulló; el regidor de Cultura d'Ibi, Juanjo Santoyo; i el mateix alcalde d'Ibi, Rafael Serralta.

“Art Nostre” arriba ja a la quarta edició d'aquesta mostra itinerant que passarà per municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià- Comtat, a més d'Onil, Bocairent, Ibi i el col·lectiu”Art Nostre”, amb la finalitat de fomentar l'intercanvi i la comunicació entre artistes. L'exposició consta de 28 obres seleccionades d'entre un total de 60 presentades a la convocatòria d'autors espanyols i estrangers.

L'alcalde d'Ibi destacava «la qualitat dels treballs i mostrava la satisfacció de treballar juntament amb altres municipis amb la finalitat d'apropar l'art als ciutadans». Així mateix, va agrair a tots els artistes «la seua participació en aquesta biennal i els va felicitar per les emocions que despertaven cadascuna de les obres que formen part de l'exposició».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia