cultura

Faura acull el 1er festival de teatre al carrer amb finançament col·lectiu

Més d'una dotzena de companyies participaran a Faurart el pròxim cap de setmana

El festival s'ha finançat a través de la plataforma de micromecenatge Goteo, amb un pressupost mínim de 4.000 euros

El proper cap de setmana 27 i 28 de setembre, la localitat de Faura acollirà el 1r Festival de Teatre al Carrer finançat per crowdfunding del País Valencià, Faurart.

Faurart és una iniciativa que revisa l'aprofitament de l'espai públic com a lloc de participació ciutadana amb les arts escèniques. Més de dotze companyies actuaran en diferents carrers de la localitat amb experiències escèniques que abracen espectacles amb xanques, titelles, màgia, música i dansa i tallers teatrals per a xiquets. A més, dos artistes plàstics exposaran obres seues pels carrers que recorren l'itinerari de les actuacions i pintaran murals i retrats en el moment. El festival començara el dissabte 27 al migdia a la plaça de l'Ajuntament del poble.

El festival s'ha finançat a través de la plataforma de micromecenatge Goteo, amb un pressupost mínim de 4.000 euros, a més de comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament i de negocis locals.

El programa pot consultar-se als següents enllaços de les xarxes socials: https://goteo.org/project/faurart/home; https://www.facebook.com; https://twitter.com/faurart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.