cultura

L'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent tanca la quarta temporada

Es tracta d'una formació resident del Teatre Echegaray, gràcies a l'acord entre l'Ajuntament de la ciutat i l'Acadèmia Ad Libitum.

Per fer-ho, aquesta orquestra formativa va estar acompanyada del reconegut pianista internacional Carlos Apellániz, que compta amb cinc primers premis internacionals i el Premi Nacional de Cultura del Ministeri de Cultura i baix la direcció de Carlos Garcés. Un concert anomenat “Les Amèriques” al que es van interpretar obres de Gershwin i Bernstein, un concert que va posar la guinda al pastís de la temporada en la que si be cada concert ha estat valorat amb una mitja del 85-90% d'excel·lents en aquest últim concert es va fregar el 100% d'excel·lents.

La temporada 2016 de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent es presentarà a finals de gener i comptarà un any més amb solistes internacionals i directors convidats de renom. A més, els concerts mantindran la doble sessió per abastir la creixent demanda de les últimes temporades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]