L'IVM es compromet a complir els convenis signats amb la Federació de Societats Musicals

La directora gerent de l'Institut Valencià de la Música (IVM), Inmaculada Tomás, en representació de la consellera de Cultura, s'ha compromés a complir els convenis firmats entre l'IVM i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), segons ha comunicat aquesta entitat.

No obstant això, la FSMCV canalitzarà una esmena als pressupostos de 2010 per a recuperar el desfasament pressupostari generat per les disminucions dels convenis amb l'IVM de 2008. A més, l'entitat musical ha recordat que encara queden pendents de solució quatre punts corresponents al conveni signat entre la Generalitat i la federació en 2005, i que fan referència al finançament de les escoles d'educands, la nova seu federal, les ajudes a la construcció i rehabilitació de seus de societats musicals i la plataforma tecnològica de la federació.

Tots aquests assumptes van ser tractats en el marc de l'Assembla General de la FSMCV, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Borriana, a què també va assistir el president del Bloc i diputat en les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella. Aquest va mostrar el «total suport» del Bloc a la «gran tasca social, cultural, musical i històrica que fan les bandes arreu de tot el País Valencià». Pañella va recordar que el BLOC està presentant en tots els ajuntaments on té regidors una moció de suport per demanar la declaració de Bé d'Interés Cultural per a aquestes societats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

La Fireluche publica un disc gravat en directe a La Planeta fa 20 anys

girona
art

La Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes diposita obres d’art al MNAC

barcelona
Joan Colomo
El músic de Sant Celoni publica ‘Tecno-realista’

“Em calia cantar contra Elon Musk i el tecno-optimisme”

Barcelona
art

L’equip de comissàries de ‘Miró-Picasso’ i el crític d’art Eudald Camps, Premis GAC

barcelona
música

El Festivalot torna a la Devesa, després de passar pels barris

girona
art

Un Degas a Todocolección per 926 euros

barcelona
TEATRE

El Lliure de Gràcia debat íntimament sobre el feixisme a ‘Retrat de l’artista mort’

BARCELONA
LLETRES

Rosa Regàs desgrana sense tabús la seva vida en el llibre ‘Un llegat’

LLOFRIU
música

Buhos, Els Amics de les Arts, Mishima i Ambauka, al Festival Inspira

ripoll