Vora 500 societats musicals es donen cita aquest cap de setmana a Borriana

El centre cultural La Mercé de Borriana acull els dies 17 i 18 d'octubre la celebració de la 41 Assemblea General de la Federació de Societats Musicals del País Valencià a què estan convocades 524 societats musicals.

L'assemblea tractarà especialment la ratificació de les accions acordades per la federació arran de la retallada pressupostària de la Generalitat Valenciana. A més, a través de diverses ponències, s'hi abordaran qüestions relatives als certàmens competitius, els projectes europeus BIC i LOPD, la protecció de riscos laborals en les escoles de música, els directors de banda o els arxius de les societats musicals. L'assemblea conclourà amb el lliurament de diplomes a les societats musicals que han complit 50, 75 i 100 anys d'existència.

També se celebrarà, en el marc d'aquesta reunió, l'obertura del curs de les escoles de música amb una conferència a càrrec de Manuel Tomás Ludeña, director del Conservatori de Música de Torrent. A més, les bandes de la Plana Baixa protagonitzaran una desfilada musical prevista per a dissabte, a les sis de la vesprada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.