cultura

Sopa de Cabra, plat fort de la programació del quart trimestre del Fortuny

Els gironins presentaran a Reus el seu darrer disc, ‘Cercles'

L'actor Joan Pera representarà la coneguda peça dramàtica de Molière ‘L'avar'

Sopa de Cabra, Shakespeare, Molière i Txaikovski seran, entre altres, els principals protagonistes de la programació del Teatre Fortuny de Reus el quart trimestre del 2016. Ahir, i a l'escenari de l'històric equipament reusenc, el gerent del consorci de la sala, Josep Margalef, va detallar quins seran els grans atractius dels espectacles de la pròxima temporada. “És una bona programació, molt variada i de qualitat”, va subratllar.

Dies després de l'inici de temporada, el 7 d'octubre es durà a terme la representació de l'espectacle Dansa d'agost, de l'irlandès Brian Friel. La història, amb Nora Novas en el repartiment, se centra en les vides de cinc germanes solteres en un entorn rural abans de la Segona Guerra Mundial.

El 25 d'octubre serà el torn de la representació El florido pensil (nenes), a partir de l'original de Sopeña. “Ja s'ha representat amb èxit a Barcelona i el text s'ha actualitzat”, va detallar Margalef. El 4 de novembre a la mateixa hora serà Joan Pera qui encarnarà “una figura molt coneguda del teatre clàssic”, L'avar, de Molière. Es tracta d'un espectacle en què “Pera s'acosta al drama”, afirma Margalef.

L'òpera i el ballet també tindran el seu pes en la programació de tardor amb la inclusió de Don Giovanni, de Mozart, i una representació de la peça El llac dels cignes, de Txaikovski.

Amb tot, la gran sorpresa de la programació serà el concert que els gironins Sopa de Cabra faran el 16 de desembre a les nou del vespre per presentar el seu disc Cercles.

LA DATA

16.12.16
Els gironins Sopa de Cabra
actuaran al teatre reusenc per presentar el seu disc a la ciutat.

LA FRASE

És una bona programació, molt variada i de qualitat
Joaquim Margalef
Gerent del consorci del teatre fortuny

El cicle ‘Grans mestres' es consolida

La temporada de tardor del Fortuny començarà amb la representació de La violació de Lucrècia. Es tracta d'una “reflexió d'un fet criminal”, com la va definir Margalef, en què hi haurà les intèrprets Mercè Sampietro i Marta Marco. L'estrena tindrà lloc el 4 d'octubre a les nou del vespre. El cicle tornarà al teatre el 8 de novembre a les nou del vespre amb La tempesta, de Shakespeare, que clourà l'edició actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]