Arts escèniques

El festival de Titelles de Guils de Cerdanya arriba a la sisena edició

El programa de dos dies tindrà lloc al local social de Guils, els dies 14 i 15 d’agost, amb sessions de tarda i nit

La sisena edició del festival de Titelles de Guils de Cerdanya arriba enguany amb una proposta de quatre espectacles per a tots els públics. El programa s’estendrà durant dos dies, el dilluns i dimarts, 14 i 15 d’agost, amb actuacions en sessions de tarda i nit al local social de Guils.

Les actuacions començaran a les 18 hores per a les sessions de tarda i a les 22 hores per a les sessions de nit. Els quatre espectacles oferts són “Tròpic” de Teia Moner i “El Gegant Dum Dum i la petita Tulipa” de Animamundi Teatre, que tindran lloc el dilluns 14 d’agost, i “Quimera” de La Guilla Teatre i “El repte d’en Wiki” d’Alma i la mar de contes, programats pel dimarts 15 d’agost.

L’accés als espectacles és lliure i gratuït, permetent a tothom gaudir d’aquesta experiència cultural. Així doncs, els habitants de la regió i visitants tenen una oportunitat per submergir-se en el món del titella i gaudir de l’art i entreteniment per a tota la família.

El festival de Titelles de Guils és un esdeveniment únic a la Cerdanya, amb la seva primera edició celebrada l’any 2017 i només interrompuda una vegada a causa de la pandèmia de la Covid-19, segons es notifica en un comunicat. Aquest festival és conegut per acollir primeres figures escèniques en l’art titellaire i sempre gaudeix d’una bona resposta de públic, fent habitualment al petit el local social de Guils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia