cultura

Agres acull la presentació del llibre “Agres i dolces”

La localitat d'Agres acull este dissabte a les 20 hores a la Casa de Cultura la presentació del llibre de Paco Esteve, «Agres i dolces», que descriu detalladament la parla i la toponímia de la zona.

El llibre conté, a més, una minuciosa recopilació de rondalles, refranys, frases fetes, cançons, versos i endevinalles. L'obra ha estat publicada per Edicions del Bullent amb el suport de l'Ajuntament d'Agres i la Diputació d'Alacant.

L'autor

Paco Esteve i Beneito (Agres, 1979) és llicenciat en filologia catalana i teoria de la literatura, ha treballat de traductor i fa de professor de valencià. També ha publicat la novel·la “Qui no fa la festa”. A banda d'això, no té ofici ni benefici, trellat ni forrellat. Li agradaria lligar els gossos amb llonganisses, però ja ha aprés que l'ovella que bela perd bocí i es consola pensant que, al cap i a la fi, tota pedra fa paret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]