L'Alcúdia abaixa els impostos i augmenta les bonificacions en les ordenances fiscals

L'IBI de la contribució urbana i rústica és el menor de la comarca i se bonificarà els cotxes menys contaminants

El ple de l'Ajuntament de l'Alcúdia ha aprovat les ordenances fiscals del municipi per a l'exercici de 2010, amb una baixada de l'IBI de la contribució urbana, la congelació de l'IBI de la rústica, la congelació de la resta d'impostos i taxes, així com una bateria de bonificacions vinculades amb criteris de sostenibilitat mediambiental, impuls econòmic i distribució equitativa de les càrregues fiscals.

El portaveu socialista, Francesc Martínez, ha assegurat que és el tercer any consecutiu que «abaixem o congelem els impostos per complir el nostre programa electoral». Així l'IBI d'urbana es queda en un 0,82% i es manté la rústica en un 0,30%, «el més baix de la comarca igual que l'impost sobre vehicles, on se bonificaran els cotxes que produeixen menor contaminació». També es bonifiquen les instal·lacions productores d'energia (plaques solars), així com les obres de rehabilitació o reforma dels béns catalogats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.