L'Alcúdia crea un banc de terres per a facilitar el lloguer de camps

L'objectiu de la iniciativa és ajudar al sector agrícola a reduir el nombre de camps abandonats al terme rural

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha posat en marxa un nou servei per a facilitar la comunicació entre les persones que volen llogar algun terreny i els propietaris que no els conreen. L'objectiu del Banc de Terres és ajudar al sector agrícola i reduir el nombre de camps abandonats al terme rural. L'Ajuntament ofereix aquest servei de forma totalment gratuïta, tant per a la inscripció com per a la consulta, i la seua tasca consistirà en facilitar el contacte entre l'arrendador i l'arrendatari, sense intervindre en el tracte posterior.

La base de dades es podrà consultar al Departament d'Agricultura de l'Ajuntament. En ella s'inclourà la informació de les parcel·les i de les persones que volen arrendar el seu camp, el número de polígon i la parcel·la, el tipus de cultiu actual, el nom del propietari, així com l'adreça i el telèfon. Per a facilitar-ho, l'Ajuntament també oferirà un plànol on podrà visualitzar-se ràpidament l'oferta i valorar les característiques de la zona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.