Economia

Els premis Timó, per al Girona FC, el xef Toni Izquierdo i Joan Cals

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre va reconèixer amb els seus guardons anuals Timó, dimarts a la nit, el xef Toni Izquierdo i el Girona FC, a més de l’economista Joan Cals. En la categoria d’or, el premi a Izquierdo, expresident del col·lectiu de cuiners La Cuina de l’Empordanet, reconeix la trajectòria i la feina en pro de la gastronomia empordanesa i catalana. Pel que fa al club de futbol, a banda de l’èxit esportiu i del paper a primera divisió, es reconeix la contribució a difondre la marca Costa Brava Girona.

Pel que fa a Cals, li van lliurar el timó d’argent per la seva carrera com a docent universitari i professional, a més de les seves aportacions al pensament turístic i estudis sobre l’activitat a la comarca.

La presidenta de l’Associació, Bàrbara Hallé, va defensar que “el turisme de qualitat no és el que més gasta, sinó el que exigeix que el nivell cultural de les ciutats, territoris o destins que visita estigui a l’altura de les expectatives”. Pel que fa als diplomes de qualitat, han reconegut els centres de submarinisme Aquàtica, Diving Les Illes, Unisub, Medaqua i Costa Brava Divers. El premi Proveïdor Cooperativa va ser per al centre ocupacional i especial de treball Tramuntana, i l’hostal Plaja de Palafrugell –un dels establiments associats a la unió hostalera– va ser reconegut pels seus 50 anys d’activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia