Economia

Estratègia comuna a la Mariola per atraure més turisme d'interior

Mes de 76.000 persones van visitar el parc natural de la Serra Mariola durant el primer semestre d'enguany front els 39.000 de l'any anterior.

Els set municipis que integren el parc natural de la Serra de Mariola, es reuniran la primera quinzena del mes de setembre, per acordar una estratègia comuna amb la finalitat d'atraure al turisme, tant a este paratge, com a les respectives poblacions.

La proposta va sorgir durant la celebració dels cursos impartits en la universitat d'estiu de la Universitat Politècnica de València, en la taula redona denominada «Turisme interior i Serra de Mariola» celebrada a Bocairent el passat mes de juliol.

La idea d'atraure al turisme aprofitant els recursos naturals de l'entorn, ja no resulta novedosa, sobretot tenint en compte el potencial que posseïx la zona. Així mateix, esta iniciativa també s'ha vist corroborada amb la publicació d'un informe de la Conselleria de Medi Ambient, que indica que el parc natural de Mariola ha vist incrementat el seu nombre de visitants en el primer semestre de 2010 respecte al mateix període de l'any anterior. En concret, des de gener fins al mes de juny 76.000 persones han visitat este entorn natural front els 39.000 que ho van fer en l'exercici anterior. Quant al còmput general, cal ressenyar que en 2009 el parc va tindre 100.617 visitants pel que, de seguir el ritme ascendent de creixement, és probable que a finals de 2010 se supere amplament esta xifra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.