Economia

Economia

Mercat amb taquilles

Els usuaris de la plaça d’Olot podran recollir les comandes en unes taquilles intel·ligents

És un servei, per a productes freds i calents, que funcionarà tots els dies de l’any

La plaça d’Olot disposarà, aviat, d’un conjunt de taquilles intel·ligents on els clients podran recollir les comandes en qualsevol moment del dia, els 365 dies de l’any. És una de les principals mesures en què treballen els placers per potenciar la sostenibilitat, el servei personalitzat i la millora contínua.

Aquestes taquilles, que es podran utilitzar a través de l’aplicació Click & Collect, estaran habilitades amb sistemes que mantindran la temperatura dels productes –tant freds com calents– i permetran que qualsevol persona pugui fer la comanda al mercat i recollir-la a l’hora del dia que li sigui més viable.

Paral·lelament, amb l’objectiu de millorar l’eficiència operativa i optimitzar els recursos, el mercat d’Olot portarà a terme la centralització de la instal·lació de fred industrial. Aquest projecte, que es portarà a terme durant el primer trimestre del 2024, permetrà millorar la logística interna del mercat, contribuint a reduir el consum energètic i potenciant la sostenibilitat de l’espai.

Finalment i continuant amb aquesta línia i voluntat de promoure la sostenibilitat i reduir el malbaratament alimentari, aquest 2024 es vol posar en marxa el projecte de valorització Merma.

Aquesta iniciativa té com a objectiu reduir els residus mitjançant la identificació i l’aprofitament de productes alimentaris aptes per al consum. El president dels placers, Jordi Vilarrasa, ha remarcat que la promoció d’aquest projecte no només contribuirà a la sostenibilitat, sinó que també segueix la voluntat del mercat d’apostar per polítiques comercials més responsables.

Els placers han fet públiques aquestes millores, en el marc de la celebració del novè aniversari de la inauguració d’aquest equipament. Vilarrasa ha afirmat que el mercat ha experimentat un creixement continu i ha mantingut el seu compromís amb la qualitat i la proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia