Economia

Yamaha presenta un ERO temporal que afecta 184 treballadors de la planta de Palau-solità i Plegamans

L'expedient afectarà 184 treballadors, el 47% de la plantilla

Yamaha Motor España ha presentat davant la direcció general de Treball de la Generalitat un expedient de regulació de l'ocupació (ERO) de caràcter temporal que afectarà 184 treballadors, el 47% de la plantilla de la planta de Palau-solità i Plegamans.

La companyia ha argumentat que la producció ha disminuït un 28% amb relació a les previsions per a aquest exercici, fet que, segons la direcció, ha forçat a la introducció de mesures que permetin afrontar el segon semestre de l'any "amb majors garanties de viabilitat". Yamaha ha assegurat que ja està dissenyant un pla que permeti ajustar els seus recursos i la producció a la demanda real.

La durada mitjana de l'ERO serà d'uns 35 dies. Està previst que determinades seccions de la planta de Palau-Solità i Plegamans cessin la seva activitat de manera alternativa, però mai al mateix temps. Així, el nombre de dies de suspensió de la producció variarà, i amb això s'aconseguirà, ha dit la companyia, evitar la total interrupció de la producció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.