Economia

Detenen el propietari de Fincas Corral, Josep Xicola, buscat des del 2008

Li atribueixen delictes d'associació il·lícita, estafa continuada i insolvència punible. Els Mossos d'Esquadra han escorcollat el seu domicili, a Cabrils

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a la matinada Josep Xicola, antic amo de la immobiliària Fincas Corral, que va desaparèixer el 2008 després d'estafar presumptament centenars de clients i treballadors de l'empresa.

Segons han explicat fonts properes a l'operació, després de detenir-lo, els Mossos han escorcollat casa seva, al Maresme. Li atribueixen delictes d'associació il·lícita, estafa continuada i insolvència punible.

A principis del 2008 Xicola va comprar per un preu simbòlic Fincas Corral quan aquesta estava a punt de declarar-se en fallida i va anunciar que pagaria els sous endarrerits dels treballadors i que posaria els 8.000 pisos que tenia per llogar sense necessitat de garanties, només presentant una nòmina i amb dos mesos gratuïts. No obstant això, a finals del 2008 va desaparèixer sense complir cap de les seves promeses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.