Economia

Caixa Manresa nomena Manel Rosell nou president de l'entitat d'estalvi

El també president de la Cambra de Comerç de la capital del Bages substitueix Valentí Roqueta

El consell d'administració de Caixa Manresa ha renovat aquest dimarts al matí la meitat dels seus càrrecs i ha nomenat Manel Rosell com a nou president de l'entitat, en substitució de Valentí Roqueta.

Segons un comunicat de l'entitat d'estalvis després de l'assemblea, Rosell, que també és president de la Cambra de Comerç de Manresa, assumeix la presidència de Caixa Manresa durant sis anys.

Rosell és manresà, té 52 anys i ha accedit als òrgans de govern de l'entitat financera en representació de les entitats, en concret de la Cambra de Comerç.

També ha entrat al consell de la caixa Rogeli Fletas, com a representant dels impositors de Vic, que assumirà el càrrec de secretari del consell d'administració.

En representació del grup d'entitats (en concret del Col·legi de Metges) s'ha integrat al consell Lluís Guerrero, que ocuparà el càrrec de vicesecretari, mentre que, en representació dels impositors de Barcelona, s'uneix al consell Roger Garcia, que serà vocal del consell d'administració.

Per les corporacions locals formarà part del consell Maria Antònia Trullàs (de l'Ajuntament de Calaf) i en representació dels empleats s'ha unit al consell Benedicto Botifoll, que també serà vocal.

D'altra banda, segueixen al consell: Josep Maria Badia, com a vicepresident, i com a vocals ho fan Adelinda Masferrer, Joaquim-Josep Palà, Josep Catot, Ramon Llanas, Cristòfol Gimeno, Josep Camprubí i Florentino Jorge.

El procés de renovació de l'assemblea (formada per 105 consellers) va començar el mes de febrer passat amb l'elecció de les persones que hi han entrat en representació dels diferents grups: entitats (30 consellers), corporacions locals (21 representants), impositors (42 representants), i empleats (12 representants).

Aquest dimarts s'han aprovat tots els nomenaments i una vegada constituïda l'assemblea s'ha nomenat el consell d'administració i la comissió de control, els dos principals òrgans de govern de l'entitat.

A continuació, tant el consell d'administració com la comissió de control s'han reunit per fer el nomenament dels càrrecs elegint el nou president de l'entitat, entre d'altres.

L'assemblea d'aquest matí també ha estat la responsable d'aprovar els comptes de 2008 que ha presentat el director general, Feliu Formosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.