Economia

economia

Bayer a Tarragona no es veurà afectada per acomiadaments

Las fàbriques de l'empresa Bayer de Tarragona i la Zona Franca (Barcelona), totes dues de la divisió de Material Science, no resultaran afectades pel paquet de 4.500 acomiadaments que la multinacional va anunciar a final d'any. El president del consell de direcció de Bayer, Marijn Dekkers, va sostenir en la presentació dels resultats anuals a Alemanya que la reducció de personal sí que afectarà la resta de les seves àrees de negoci (Bayer Health Care i Bayer Crop Science).

Las plantes de Tarragona i la Zona Franca, amb uns 220 i 90 treballadors cadascuna, s'han consolidat en el si del grup. A Tarragona es produeix MDI (isocianats), amb una capacitat de producció de 150.000 tones l'any.

Bayer té la central de la regió ibèrica (Bayer Hispania) a Sant Joan Despí, amb 850 treballadors, i centres a Almeria (50 treballadors); La Felguera, a Astúries (110); Madrid (310); Múrcia (25); Sevilla (25), i València (260).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.