Economia

El TSJ insta a Cadastre a anul·lar els valors de Pego

La sentència anul·la tota la Ponència de Valors prevista com expressa la resolució 162/2010

És el que dictamina la sala del contenciós-administratiu de la secció tercera del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana contestant a l'incident en l'execució de la sentència presentat per l'Ajuntament de Pego, després de comprovar que la Direcció General de Cadastre només acceptava anul·lar una part de la sentència 162/2010, més concretament, els valors dels dos immobles municipals i no tota la Ponència, com indica dita sentència.

La secció tercera de la sala del contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia, notificava a l'Ajuntament de Pego la seu resolució al respecte del recurs d'incident en l'execució de la sentència 162/2010 presentat pel consistori pegolí.

Tenint en compte que la sentència del TSJCV és ferma i consentida, ja que no es va presentar cap recurs de cassació al Tribunal Suprem per part de l'Advocacia de l'Estat, la secció tercera del contenciós-administratiu acorda “que, amb estimació del present incident d'execució de sentència, declarem insuficient i incorrectament executada la sentència dictada en aquest procediment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.