Vins Padró i De Muller triomfen en el quinzè concurs de la DO Tarragona

En la quinzena edició del Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona, que es va fer ahir a la Facultat d'Enologia de la URV, es va premiar 14 dels 69 vins elaborats als cellers i les cooperatives de la denominació d'origen, amb tres primers premis per a productes de Vins Padró de Bràfim. En concret, el celler de l'Alt Camp es va endur els guardons de millor vi blanc, per a l'Ipsis Blanc Flor 2008; millor vi negre jove (Ipsis 2008) i millor vi negre criança (Bacanal Criança). D'entre els quatre primers premis restants, tres van ser per a De Muller (Reus), per un Chardonnay 2008 com a millor blanc fusta; un Solimar 2008 com a millor rosat i un Aureo Seco com a millor vi de licor sec. El celler cooperatiu de Vila-rodona va guanyar en la categoria de vi de licor dolç amb la seva mistela.

El jurat el va presidir la professora d'enologia Montse Nadal i estava format per 22 tastadors procedents de tot el país que durant més de dues hores van valorar a cegues totes les mostres. El lliurament de premis als primers classificats es farà el 29 de maig en el tradicional sopar de la DO Tarragona, a l'hotel Class de Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.