Economia

Ibi planteja les necessitats energètiques dels polígons

L'Ajuntament trasllada les peticions al director territorial d'Indústria, Economia i Comerç de la Generalitat

El Director Territorial d'Economia, Indústria i Comerç de la Generalitat, Rafael Muñoz, i representants de l'Ajuntament d'Ibi han mantés a inicis de setmana a Alacant una reunió en què s'han tractat diversos temes amb la finalitat de buscar solucions front la demanda creixent d'energia per a les indústria de la localitat.

Donades les necessitats urgents del sector del polígon NPI-7, s'ha demanat agilitar els tràmits burocràtics amb la finalitat d'aconseguir, en una primera fase, subministrament a curt termini per a aquesta actuació, sent necessari garantir el proveïment que assegure futures inversions industrials. Igualment, s'ha convingut la necessitat de coordinar esforços entre tots els ajuntaments de la comarca a l'existir una demanda comuna.

A més, s'ha tractat la possibilitat de la instal·lació d'una planta de distribució de gas per a que les empreses dels polígons industrials d'Ibi supeditant aquesta qüestió a la demanda existent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.