Economia

Llíria contractarà a 50 persones a través del Pla d'Ocupació Municipal

Els sol·licituds poden presentar-se fins al 18 de juliol

Des del 8 i fins al 18 de juliol, es podran presentar les sol·licituds per al Pla d'Ocupació Municipal que ha impulsat l'Ajuntament de Llíria, dirigit principalment per a persones que no tenen cap membre de la unitat familiar treballant.

Aquesta oferta comprén a 50 veïns, que estiguen empadronats a Llíria abans del 31 de desembre de 2012, i oferirà contractes de mitja jornada durant tres mesos. El pla col·locarà peons per a realitzar diverses tasques en l'Ajuntament.

L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha manifestat que amb esta iniciativa “es pretén oferir treball a persones desocupades de Llíria que no tenen cap ingrés econòmic en la família i ajudar-los, en la seua situació d'extrema urgència, per a fer front a les necessitats més bàsiques”.

A aquesta acció, se sumarà el Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes, en el que participaran la Generalitat, la Diputació i el propi Consistori, per a oferir ajudes a les empreses privades amb què es permetrà també la contractació de persones desocupades del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.