Economia

Els empresaris d'Ibi molestos pel canvi horari elèctric

Les mesures propostes per la Comissió Nacional d'Energia repercuteixen negativament sobre el teixit empresarial

Davant la circular emesa per la Comissió Nacional d'Energia (CNE), en la qual s'informa de la proposta de canvi en el calendari horari energètic per al proper any, IBIAE (Associació Empresarial d'Ibi), fa pública la seua disconformitat, ja que aquestes mesures repercuteixen negativament sobre el teixit empresarial.

Després d'un estudi realitzat, s'ha arribat a la conclusió que aquest canvi en el calendari horari, suposarà per a les empreses un increment del cost elèctric entre un 8,50% i un 11% que, al seu torn, redundaria en un augment dels costos dels productes i els serveis, que restarien encara més la competitivitat amb empreses situades en altres països.

IBIAE ha transmès la seua disconformitat a la CNE, així com a diversos organismes i associacions amb l'objectiu de fer més força i aconseguir que siguen conscients del gran impacte econòmic negatiu que tenen aquestes mesures amb la finalitat que puguen replantejar l'execució de les mateixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.