Economia

Torna la Ruta de Tapes a Ibi

Més de 25 bars i restaurants iberuts participen en una ruta gastronòmica repleta de premis

Després de l'èxit aconseguit en anteriors edicions, Ibi torna a organitzar la ja tradicional ruta de tapes. A través de la regidoria de Turisme, s'ha convidat a tots els establiments hostalers de la localitat a participar en aquesta ruta que donarà començament el proper 12 de juny i que es perllongarà fins al dia 3 d'agost.

Vora 28 bars i restaurants iberuts s'han sumat a aquesta iniciativa gastronòmica en la qual cada establiment oferirà una tapa i una beguda amb un preu de 2 euros, de dijous a diumenge, en el seu propi local. La idea consisteix a anar degustant una per una totes les tapes que es presenten a concurs i aconseguir així tots els segells de la cartilla denominada “tapasport”, que es posaran a la disposició dels clients en cada establiment. El públic haurà de triar la seua tapa favorita entre les propostes presentades pels locals participants i la que aconseguisca el major nombre de vots serà la guanyadora.

El regidor de Turisme, Rubén Barea, ha agraït la resposta rebuda pels establiments hotelers i ha destacat la dinamització turística i gastronòmica de la localitat que aquesta ruta de tapes suposa. Així mateix, ha animat a tota la ciutadania i de poblacions veïnes a gaudir de la gran varietat de propostes i creacions culinàries dels bars participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia